Se bildegalleri:

Trønder-Avisas håndballskole ble en stor suksess

136 barn og rundt 20 instruktører utgjorde en vellykket håndballskole denne uken.

Det har vært godt humør og det virker som alle har trivdes.

Jan Terje Mathisen.
Sport

Gjennom tre dager har Steinkjer Håndballklubb arrangert håndballskole for ivrige barn i en bred aldersgruppe. Daglig leder i klubben, Jan Terje Mathisen er godt fornøyd med oppmøte.

– Vi har hatt tre dager med 106 deltakere for dem som er mellom 6 og 11 år. På tirsdag hadde vi i tillegg posisjon-skole for dem som er mellom 12 og 16 år. Der har hadde vi 30 deltakere, det var fult hus der også. 106 pluss 30 er et bra antall. Samtidig har vi rundt 20 instruktører som har vært i gang gjennom uka. Det har vært et bra trøkk med mye unger. Og mange av dem små. Det har vært godt humør og det virker som de har trivdes, sier Mathisen, som også fungerte som instruktør.