Elendig åpning ødela alt for LHK

Levangers håndballjenter greide aldri å komme tilbake etter en meget svak åpning borte mot Utleira onsdag kveld. Kampen endte med 25-19-seier til hjemmelaget.

Tap: LHK fikk det tungt mot Ut­lei­ra ons­dag kveld. Et­ter vel­dig va­ri­e­ren­de spill tap­te de hvirkledde 19-25 på bor­te­ba­ne. Foto: Tri­ne Be­rit Hansen Blom­quist  Foto: Trine Hansen Blomquist

Sport

– Utleira var rett og slett på et helt annet nivå. De var våkne da kampen begynte, og vi ble overkjørt fra første stund, sier LHK-trener Björn Blomquist, som legger til at han er svært skuffet over spillet LHK viste i åpningsminuttene.

Etter ti elendige minutter lå de hvitkledde under med 9 mål, 10-1, mot Utleira. Ledelsen til hjemmelaget kom etter flere feil fra LHK-spillerne, som lot veien til mål stå vidåpen. Dermed ble det alt annet enn en drømmestart på kampen for LHK.