Hvorfor slutter så mange ungdommer med idrett?

Trøndelag idrettskrets bekymrer seg over at mange slutter med idrett i ungdomsalder og har valgt å fokusere på nettopp ungdommen på Trønderidrettens møteplass 2018.

Fellesskap: På tverridrettslig ungdomssamling får ungdommene prøve seg på flere ulike idretter. Med mål om å skape bedre relasjone melllom idrettene og med håp om at antall ungdom som slutter med idrett minsker. Her ser vi fra fjorårets samling.  Foto: Line Blom, Namdalsavisa

Hoved- målsettinga er å forebygge at ungdom slutter med idrett.

Jonas Austmo Kolstad, Trøndelag Idrettskrets
Sport

STEINKJER: Siste helga i oktober arrangeres Trønderidrettens møteplass i Steinkjer, samtidig som også tverridrettsfaglig ungdomssamling foregår samme helg – i det som blir en innholdsrik helg for trønderidretten.