Stod tapte mot Førde i sesongåpningen forrige helg. Søndag er det duket for nytt oppgjør i Steinkjerhallen, når Tromsø kommer på besøk.

Stod-opplegger Dawid har finpusset formen

Dawid Fremel (24) er Stod Volleyballs nyeste forsterkning. Oppleggeren kom til Norge i september og stortrives både på volleyballbanen og i arbeidslivet.

Pusse og Slipe: På dagtid arbeider Dawid Fremel hos firmaet Astra bygg & entreprenør på Mære. Da Trønder-Avisa var innom onsdag ettermiddag var 24-åringen midt i arbeidet med å restaurere gamle vindusrammer fra ei kirke i nærområdet.  Foto: Petter MAcedo

Sport

Sparbu: Dawid Fremel fra Polen er en av fem nysigneringer som skal lede Stod-laget til suksess i årets volleyballsesong. Halve spillerstallen er byttet ut etter fjoråret, og med kanskje banens viktigste rolle ligger det mye press på nettopp Dawids skuldre.