Northug må prestere på Beitostølen for å få gå i Ruka

Petter Northug jr. har ambisjoner om å gå de aller fleste verdenscupløpene før jul. For å få lov til det må han levere toppresultater under den norske sesong- åpningen.

Trener for fullt: Petter Northug jr. trener som normalt og skal de kommende dagene trene på barmark. Til helga skal 32-åringen fra Mosvik oppsøke snø. Her fra treningssamlingen i Molde tidligere i høst. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix  Foto: Junge, Heiko

De siste plassene blir tatt ut på Beitostølen ut fra hva folk presterer der. Petter er blant dem som må prestere.

Arild Monsen, landslagstrener
Sport

For andre året på rad har sykdom spolert deler av oppkjøringen til Petter Northug jr. I fjor droppet han sesongåpningen på Beitostølen og ble vraket til verdenscupåpningen i Ruka – det selv om han var klar på at han ville konkurrere der.