Espen Berger og Brede Moe oppsummerer sesongene sine i Start og Bodø/Glimt.

Nordtrønderne som skal stoppe Rosenborg

Begge er i nedrykks- striden, begge spiller i gult, begge skal møte RBK. Espen Berger og Brede Moe er klare for en spennende sesong-avslutning i eliteserien med Start og Bodø/Glimt.

Skjebnekamp: Levangsbygg Espen Hammer Berger og Start tar imot Rosenborg denne helgen. Med seier vil laget ta et langt steg mot fornyet kontrakt i eliteserien. Her fra sist kamp mot Sandefjord. Foto: NTB scanpix  Foto: Teigen, Trond Reidar

Sport

Espen Berger har kjempet seg til en fast plass i midtforsvaret hos Start etter overgangen fra LFK før denne sesongen. Etter at Kjetil Rekdal tok over klubben i juni har resultatene forbedret seg, men klubben ligger likevel bare ett poeng over kvalikplassen når to runder gjenstår. Nå venter et gulljagende RBK for Berger og Start.