Verdenscuprenn avlyst

Det blir ingen hopping i tyske Titisee-Neustadt til helgen. Mildvær og dårlige værprognoser gjør at FIS har valgt å avlyse alle verdenscuprennene.

  Foto: NTB scanpix

Sport

De norske hopperne begynte å få sving på sakene i russiske Nizjnij Tagil hvor Johann André Forfang vant ett renn og tok annenplass i det andre. Nordmennene hadde tre mann blant de ti beste i begge rennene.


Stjernen innrømmer at hoppuka kan ryke

Verdenscuprennene i Nizjnij Tagil går uten Andreas Stjernen. Dersom den vonde trenden fortsetter kan Hoppuka stå i fare.

 

På kvinnesiden skulle Ingebjørg Bråten fått en ny sjanse til å hoppe i verdenscupen. Sammen med Maren Lundby, Anna Odine Strøm og Silje Opseth var hun uttatt på det norske til Titisee-Neustadt. Bråten imponerte under verdenscupåpningen i helgen på Lillehammer. Hun klarte å ta seg til to av tre finaler.

Tirsdag melder FIS at verdenscuprennene i Titisee-Neustadt er avlyst. Det skulle vært lagkonkurranse og et individuelt renn for gutta og et individuelt renn for jentene i Tyskland til helgen.

Neste konkurranse blir da i Engelberg i Sveits for gutta og Prenamon i Frankrike for jentene. Begge går fra 14.–16. desember.