Sarpsborg-treneren avslo Rosenborg

VG skriver at Rosenborg skal ha forhørt seg om Geir Bakke til trenerrollen, men Sarpsborg-treneren skal ikke ha vært interessert i å lede seriemesterne.

Geir Bakke under en kamp på Lerkendal.   Foto: NTB Scanpix

Sport

VG skriver at Rosenborg har tatt kontakt med Sarpsborg 08 for å forhøre seg om Geir Bakke. Det bekrefter styreleder i klubben, Cato Haug, til avisen.

– Jeg kan bekrefte at Rosenborg har tatt kontakt og bedt om å få snakke med Geir. Det skjedde noen få dager tilbake, og vi ønsker ikke å være en klubb som til enhver pris skal beholde hverken spillere, trenere eller andre ansatte. Så Geir har fått lov til å prate, opplyser Haug til VG.

Fikk nei

Til tross for interessen fra den ferske cup- og seriemesteren skal ikke Bakke ha ønsket å skifte beite.

– Geir blir hos oss. Han har valgt det, sier Haug videre til avisen.

Styreleder i RBK, Ivar Koteng, har ikke ønsket å kommentere saken til VG.

Bakke og Sarpsborg 08 har imponert stort i årets Europa League, og har fremdeles muligheten til avansement fra en gruppe med Genk, som de møter på torsdag, Besiktas og Malmö.

Usikkert

Hvem som leder Rosenborg i 2019 er fortsatt ukjent. Flere kandidater skal stå på styreleder Ivar Kotengs liste, blant dem nåværende trener Rini Coolen. Han overtok ansvaret fra Kåre Ingebrigtsen som ble sparket midteveis ut i sesongen.


– Åge & Sambandet er rockens Rosenborg

Åge Aleksandersen & Sambandet for full maskin i Rismelen under Steinkjerfestivalen er et sikkerstikk. Torsdag 20. juni 2019 inviteres det til artistprat med mannen om hans liv og musikk.