Første halvdel av sesongen er unnagjort. Nå venter fase to med uttaksrenn til VM i Seefeld.

Forberedt på å knuse utøvernes VM-drømmer

Alle landslagsløperne drømmer om å ta medalje i VM, men ikke alle vil få muligheten. Det å vrake flere utøvere er en oppgave Eirik Myhr Nossum ikke tar lett på.

Glad og fornøyd: Johannes Høsflot Klæbo sørget for at Norge nådde sitt første store mål for sesongen: seier i Tour de Ski. Her blir han gratulert av landslagstrener Eirik Myhr Nossum  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Jeg kommer til å måtte vrake utøvere med en til flere pallplasser i verdenscupen.

Sport

Første delmål av langrennssesongen er nådd. De norske allroundherrene leverte solide resultater under Tour de Ski, der Johannes Høsflot Klæbo ble tidenes yngste sammenlagtvinner, mens Simen Hegstad Krüger kapret tredjeplassen.