NRK: Hoftun tilbudt en halv million i RBK-forlik

Rosenborg vil inngå forlik med Erik Hoftun og har tilbudt ham 500.000 kroner for å droppe søksmålet mot klubben. Hoftun har takket nei til tilbudet, ifølge NRK.

  Foto: NTB scanpix

Sport

Kåre Ingebrigtsen og Hoftun fikk i juli i fjor sparken som trenere i Rosenborg, og de har gått til sak mot klubben fordi de mener de ble avskjediget på ugyldig vis.

Søndag møttes partene i Sør-Trøndelag tingrett til meklingsmøte. Ifølge NRK endte det med at Hoftun ble tilbudt en halv million kroner for å droppe søksmålet mot RBK. Dette skulle komme i tillegg til etterlønnen den tidligere assistenttreneren allerede har fått.


Ingebrigtsen møter RBK i retten i januar

De sparkede RBK-trenerne Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun ønsker ikke mekle med Rosenborg. I januar møtes partene i retten.

 

Hoftun har takket nei til tilbudet, og dermed ser det ut til at saken går som planlagt i Sør-Trøndelag tingrett fra 21. januar.

Rosenborg skal ikke ha gitt samme tilbud til tidligere hovedtrener Ingebrigtsen. Ingebrigtsens advokat ønsker ikke å kommentere saken.


– Debatten om frafall er til tider overdramatisert

Erik Hoftun ønsker å bidra til redusert frafall i idretten. Samtidig minner RBK-bautaen om at det er naturlig at noen slutter.