Eline Byes fjerde kongepokal

Eline Bye og hennes lagvenninner i Førde slo Randaberg 3–1 i cupfinalen i volleyball i Oslo lørdag.

GULLJUBEL: Eline Bye jubler etter å ha tatt sin fjerde kongepokal med seieren over Randaberg i cupfinalen i Ekeberghallen lørdag. Til venstre Hilde Elvebakk Hjelmeland og til høyre søstrene Marianne og Ragni Steen Knudsen. I bakgrunnen jubler trener Vitor Macedo, som etterpå ble cupmester som spiller for Førdes herrelag. FOTO: JON TERJE FOSSLAND.  Foto: Jon Terje Fossland

Sport

Sunnfjord-laget forsvarte dermed seieren fra fjorårets NM-finale. Førde vant første sett 25–15. Randaberg slo tilbake og vant andre sett 25–18. Førde var så tilbake på vinnersporet i tredje sett og vant det 25–19. Da det også ble seier i fjerde sett, 25-21, var det bare å slippe jubelen løs.