Forlater Rosenborg til fordel for Vålerenga

Matthías Vilhjálmsson har flere sesonger vært en trofast tjener på Lerkendal. Nå reiser han til Oslo.

Matthias Vilhjalmsson i duell.  Foto: Johan Arnt Nesgård

Sport

Det skriver RBK på sine egne nettsider.

– Jeg har hatt en fantastisk tid i Rosenborg og har opplevd utrolig mye. Jeg er stolt av det jeg har oppnådd i min tid i klubben og det har vært en fantastisk tid for meg og min familie, sier Matthías Vilhjálmsson til RBK.no.


Erik Hoftuns advokat: – Flere formalfeil

Advokat Andreas Messelt Ekker påpeker flere formelle feil i oppsigelsen Erik Hoftun fikk presentert av RBK.

 

Fan-favoritt

Islendingen har vært en trofast tjener i klubben etter han kom fra Start i 2015. Den opprinnelige spissen har flere ganger blitt brukt i forskjellige posisjoner, og spilt alt sentralt i banen, fra spydspiss til midtstopper. Det vet supporterne å sette pris på.

– Fra første stund har jeg hatt et unikt forhold til supporterne. Jeg vet ikke helt hvorfor, men de kjenner seg kanskje igjen i en som jobber hardt. Jeg vil si tusen takk for all støtte. Jeg har fått veldig mange gode venner i klubben og i Trøndelag, sier han.

Den siste sesongen har han slitt mye med skader, og spilletiden har vært begrenset.

– Men nå har jeg fått muligheten i Vålerenga og det trigger meg. Jeg ser frem til å flytte til hovedstaden og bidra for Vålerenga som er en stor klubb i Norge, sier Vilhjálmsson videre til nettstedet.


Ny midtstopper klar for Rosenborg

Tysklandsproffen Gustav Valsvik ble fredag presentert som Rosenborg-spiller. Midtstopperen er klubbens første nye spiller under trener Eirik Horneland.

 

Vil bli savnet

Det er ikke bare fansen som setter pris på «Matti» sin innsats. Sportslig leder Stig Inge Bjørnebye takker ham for tiden i klubben.

– Matti har satt imponerende dype spor etter seg som person, rollemodell og fotballspiller. Han er en kulturbygger som tar stort ansvar for seg selv og omgivelsene, sier Bjørnebye til klubbens nettside.

– Han har gjort en kjempejobb for Rosenborg, og har også tatt et ekstra ansvar for de yngste spillerne. Matti vil bli savnet i det daglige på Brakka, men han er selvfølgelig velkommen hjem når som helst, avslutter han.


Helland i SMS: «Vi ska få velta det jævla styret»

RBK-profilen Pål André Helland reagerte med et knippe flammende støtteerklæringer da Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun fikk sparken i RBK i fjor sommer.

  

Koteng: RBK-trenerne var illojale

I korrespondansen i kjølvannet av at Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun fikk sparken i RBK, ble trenerduoen omtalt som illojale av styreleder Ivar Koteng.