Koteng: – Fiks det, Kåre!

Rosenborgs styreleder Ivar Koteng mener Kåre Ingebrigtsen fikk flere krav om bedre resultater på banen og om bedre ledelse forut for sparkingen av treneren.

Dag to av rettsaken Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun har anlagt mot Rosenborg etter at de fikk sparken som trenere i klubben. Tirsdag foregår partsforklaringene i Sør-Trøndelag tingrett. Ivar Koteng og Trond Alstad diskuterer seg i mellom mens Kåre Ingebrigtsen forklarer seg for retten.  Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

Sport

Koteng refererte i sin forklaring i Sør-Trøndelag tingrett til flere møter før og i starten av sesongen 2018, der styrelederen mener manglende sportslig utvikling og ledelse var tema. Han refererte blant annet til et møte 8. mai.

– Møtet fant sted hjemme hos meg klokka 20, og da var jeg innstilt på ha en form for monolog. Hele budskapet var som følger: Slik skal vi ikke spille fotball. Fiks det, Kåre! sa Koteng om møtet, som skal ha vart i sju minutter.