– Trøndelag kommer til å ta del i en OL-diskusjon

Daglig leder i Trøndelag idrettskrets, Kjell Bjarne Helland, er klar på at Trøndelag vil ta en posisjon i diskusjonen om hvor et OL og PL skal arrangeres i 2030, dersom Norge bestemmer seg for å søke.

Store øyeblikk: Med mange «hvis» og «kan», kan det bli minneverdige OL-øyeblikk i Trøndelag, hvis Norge bestemmer seg for å søke. Her er Marit Bjørgen i gull-løpet på 30 kilometer klassisk, vinter-OL Pyeongchang 2018.  Foto: NTB scanpix

Sport

Onsdag skrev Trønder-Avisa at det kan bli Olympiske leker i Trøndelag, med bakgrunn i at idrettskretsene i Oppland, Telemark, Hordaland og Trøndelag har fremmet et forslag til idrettstinget, for at de skal se på mulighetene til at Norge og skal søke om å få Olympiske og Paralympiske vinterleker i 2030.