Etterlengtet og viktig Stod-seier

Stod tok sesongens første seier i eliteserien i volleyball, da ToppVolley Norge (TVN) ble slått 3–1 lørdag kveld.

  Foto: Petter Macedo

Sport

Kampen i Suldalshallen begynte dårlig for et poengjagende Stod-lag. Et ungt lag, rekruttert av elever på landslinja i volleyball ved Sand videregående skole, vant første sett 25–20. Servemottaket satt dårlig for Stod, og samhandlingen ble deretter.


Stod vant 3-1 og tok sesongens første seier.

ToppVolley Norge - Stod møttes bunnoppgjør i Mizunoligaen lørdag ettermiddag.


– Den dårlige starten kan delvis forklares med at vi startet turen fra Steinkjer klokka fem lørdag morgen. Vi trengte tydeligvis ett sett for å våkne skikkelig. I pausen før andresettet, ble vi enige om at vi skulle vinne denne kampen. Etter hvert som spillet begynte å fungere, kom gleden og humøret tilbake, sier kaptein Arne Marius Følstad.