Har fulgt Aksel i hvert mesterskap siden 2009

Namsosingen John Christian Lundstadsveen har fulgt Aksel Lund Svindals vanvittige karriere som TV2- reporter i ti år.

ringen sluttet: TV2-reporter John Christian Lundstadsveen er tilbake til der han startet TV-karrieren, som videojournalist der han både filmer, intervjuer og klipper innslagene selv. FOTO: JOhan Arnt Nesgård  Foto: Johan Arnt Nesgård

Sport

ÅRE: Med kamera og mikrofon har sportsjournalist John Christian Lundstadsveen reist verden rundt sammen med alpinsirkuset i flere sesonger. Etter hvert som trebarnsfaren har fått flere forpliktelser og andre arbeidsoppgaver, har han de senere årene kun fulgt Aksel Lund Svindal og de norske alpinistene i mesterskap.


Dobbelt norsk i VM-utforen – Jansrud tok sitt første VM-gull

Både Kjetil Jansrud og Aksel Lund Svindal kjørte vanvittig godt under vanskelige forhold i VM-utforen i Åre. Duoen sikret norsk dobbeltseier.

 

Fin gjeng å jobbe med

Det har mildt sagt vært et eventyr. Svindal har tatt åtte VM-medaljer og fire OL-medaljer siden sin første mesterskapsmedalje i 2005, da han tok VM-sølv i kombinasjonen i italienske Bormio. I tillegg har han vært på pallen 80 ganger i verdenscupen.