LFK bekrefter: Vegard Voll vender hjem

Seks måneder etter at han forlot klubben er Vegard Voll tilbake til LFK.

Vegard Voll spilte for LFK i lørdagens treningskamp mot Byåsen på Levanger stadion. Her mot Byåsens Agwa Obiech, som scoret to mål for gjestene. Kampen endte 1-3.  Foto: Jonas A. Holberg

Sport

Levanger bekrefter signeringen på sine egne Twitterkonto, hvor den hjemvendte klubblegenden poserer med hovedtrener Magnus Powell.

Helt siden Voll startet treningskampen mot Byåsen forrige helg har det vært sterke indikasjoner på at den anvendelige spilleren kunne bli å se i LFK-drakt den kommende sesongen.


Her er Voll tilbake i LFK-skjorta etter bråket i fjor: – Jeg er ferdig med det som har skjedd

Vegard Voll kan gjøre et oppsiktsvekkende comeback i Levanger-skjorta.

 

Det var i sommervinduet av forrige sesong at Vegard Voll byttet ut LFK med Stjørdals-Blink. Veteranen skal ha fått beskjed om at han ikke ville få tillit på banen av det daværende trenerteamet. Senere var han aktuell som assistenttrener da det så ut som Are Tronseth skulle ta over klubben, men det strandet. Også da skal Voll ha følt seg uønsket.

– Levanger er fortsatt klubben min. Jeg er ferdig med det som har skjedd. I fotball må du glemme fort, ellers får du raskt grå hår, gliste Voll etter treningskampen mot Byåsen på lørdag.  

Med Magnus Powell bak roret har tonen blitt en annen. Han har tidligere gjort det klart at han ønsket seg Voll, og nå fikk han viljen sin.


LFKs styreleder Robert Eriksson om kritikken fra klubbveteran Vegard Voll.

LFK-lederen: – Kjenner meg ikke igjen i kritikken fra Voll

Vegard Voll synes det er trist at LFK oppfatter han som illojal. Styreleder Robert Eriksson kjenner seg ikke igjen i bildet Voll tegner.

  

Voll synes det er vondt at han oppfattes som illojal av LFK

Vegard Voll skriver på sin Facebook-profil om hva som skjedde i kulissene i dagene før Magnus Powell ble presentert som ny LFK-trener.