Vil undersøke mulighetene for dopingtesting av VGS-elever

Tore Kristiansen (Frp) vil undersøke mulighetene for å starte opp et arbeid med dopingtesting av elever ved idrettslinjer på videregående skoler i Trøndelag.

Vil undersøke: Tore Kristiansen reagerte da han så Trønder-Avisas artikkel om at Antidoping Norge ikke har avtaler med skolene om dopingtesting av elevene. Nå stiller han spørsmål om Trøndelag fylkeskommune bør undersøke mulighetene for et slik arbeid. Foto: Johan Arnt Nesgård. 

Det vil være et godt forebyggende tiltak.

Tore Kristiansen (Frp)
Sport

Det var under VM i Seefeld at det østerrikske politiet gjennomførte en razzia som resulterte i flere dopingavsløringer. Blant dem som ble avslørt var Andreas Veerpalu. Den estiske langrenns-løperen har en fortid som VGS-elev ved Meråker, og er fortsatt student ved Nord universitet i langrennsbygda.