Mesterfinalen mellom Rosenborg og Molde er avlyst

Mesterfinalen mellom Rosenborg og Molde er avlyst. Her er Rosenborgs Mike Jensen og Moldes Etzaz Hussain i fjorårets oppgjør.  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Sport

Mesterfinalen mellom Rosenborg og Molde blir avlyst på grunn av nedbørsmengdene som er varslet natt til søndag og kampdag.

Det melder NFF fredag.

Kampen skulle ha blitt spilt på Ullevaal stadion søndag 17. mars.

Ei uke senere spilles EM-kvalifiseringskampen Norge – Sverige på Ullevaal. Nedbørsmengdene som er varslet gjør at Mesterfinalen blir avlyst. Mesterfinalen vil bli vurdert gjennomført på et senere tidspunkt, skriver NFF.

– EM-kvalifiseringskampen mot Sverige spilles på Ullevaal allerede 26. mars, og med helgens varslede nedbørsmengder er risikoen for å ødelegge banen til landskampen for stor. Vi beklager dette overfor alle som har gledet seg til kamp, sier konkurransedirektør Nils Fisketjønn i NFF.

NFF vurderte å flytte kampen, men vil i samråd med Norsk Toppfotball og rettighetshaver se på muligheten for å spille Mesterfinalen senere i år, melder fotballforbundet.

Rosenborg bekrefter på Twitter at lagene i stedet skal møtes til treningskamp i Abrahallen. Kampen vil spilles til samme tid som Mesterfinalen var planlagt; søndag klokka 16.00.


LFK-talent vurderer spill for Steinkjer

Jonathan Lein Valberg (18) har fått lite spilletid i Levanger FK. Nå vurderer midtstopperen et utlån til SFK.

Ranheim-spiller lånes ut til Stjørdals-Blink

Mats Lillebo fra Skatval blir den tredje spilleren som lånes ut fra Ranheim til Stjørdals-Blink i vinter.

Må gi seg etter åtte sesonger i klubben

Jørgen Sollihaug har valgt å takke nei til tilbudet fra Stjørdals-Blink. Foreløpig er fotballskoene lagt på hylla