Markus Norgård Fossland tok bronsemedalje under onsdagens NM-utfor.

Nordtrøndersk stortalent imponerte Kjetil Jansrud

Først ble det NM-bronse, deretter vant Markus Nordgård Fossland kombinasjonsutforen. Kjetil Jansrud er mektig imponert over junior- løperen fra Stjørdal.

Stor dag: Markus Nordgård Fossland fra Stjørdal kjørte ned til NM-bronse i utforrennet i Hemsedal onsdag. Litt senere på dagen vant 20-åringen kombinasjonsutforen. Ryggproblemer fører til at Fossland ikke kjører slalåmdelen av kombinasjonen. Foto: Claes-Tommy Herland, NSF 

Sport

Hemsedal: NM-dagene i Hemsedal har vært gode dager for alpinisten Markus Nordgård Fossland. Mandag ble det 9. plass i super-G-rennet for 20-åringen fra Stjørdal. Onsdag imponerte junioren stort mot seniorene i utforrennet, samt kombinasjonsutforen. Først ble det bronse i utfor, deretter vant Fossland kombinasjonsutforen.