Jonas Svensson om fremtiden, potensiell RBK-retur og serieinnspurten i Nederland.

– Det er et mål for meg å ta et steg til

Jonas Svensson er en nøkkelspiller i AZ Alkmaar-laget som kjemper i toppen i Eredivisie, men verdalingen innrømmer åpenhjertig at han har et mål om å spille på et enda høyere nivå.

Vil ta nye steg: Jonas Svensson trives godt i Nederland og AZ Alkmaar, men høyrebacken er klar på at han ønsker å oppleve noe nytt i løpet av karrieren. Med et og et halvt år igjen av kontrakten begynner han å bli moden for å flytte på seg. Foto: Pro Shots Photo Agency  Foto: Pro Shots Photo Agency

Sport

Alkmaar: Etter to strake uavgjort mot henholdsvis Vitesse, og sist De borte mot Graafschap, har Feyenoord klatret opp forbi AZ på tabellen. Det er likevel bare ett poeng som skiller lagene når fem runder gjenstår.