Til helga sparkes andre- og tredjedivisjon i gang.

– Vi står sammen og skal komme styrket ut av dette

Verdal-trener Nils Petter Austad er sikker på at de økonomiske problemene i klubben har påvirket både spillere og ledere. Men han er sterk i troen på at utfordringene kan brukes til noe positivt.

Historisk utgangspunkt: Trond Viggo Toresen (t.v.), Bjørn Åge Henriksen og Nils Petter Austad i Verdals trenerteam kan glede seg over en skadefri tropp når alvoret starter. – Det er et historisk utgangspunkt, sier Nils Petter Austad.  Foto: Emil Ringstad

Når du skal møtes på trening eller kamp fem dager i uka så må folk ha det artig.

Sport

VERDAL: – Mennesker blir påvirket av «støy», uansett hva det gjelder. Men både Ranheim og Nest-Sotra var i samme situasjon for noen år tilbake, og der svarte prestasjonsgruppen med et skikkelig sportslig oppsving. Det er lov å håpe at noe lignende skjer hos oss. Spillerne skjønner i alle fall alvoret, og er vilige til å bidra. Vi står sammen og skal komme styrket ut av dette, sier Nils Petter Austad.