Northug bekrefter flytteplaner

Petter Northug jr. (33) sier til TV 2 at han flytter fra Trondheim til Oslo på sikt.

Flytter: Petter Northug jr. (t.v.) og Bjørn Dæhlie etter målgang i showrennet Janteloppet på Hafjell sist lørdag. Nå bekrefter Northug at han flytter til Oslo på sikt.  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Sport

Han har vært tilknyttet TV-kanalen siden han la opp som skiløper i desember i fjor.

– Det blir nok mer og mer base i Oslo. Den siste måneden har jeg merket at det er der min jobb har vært nå, og at det er den basen det er enklest å ha. Jeg har jo egentlig vært mer i Oslo enn i Trondheim etter at jeg la opp, sier han til TV 2.

Northug gir ikke helt slipp på Trøndelag.

– Det blir nok mer hytta i Trondheim, og så base i Oslo.

33-åringen trives med den nye jobbtilværelsen utenfor skisporet.

– Det er veldig spennende å jobbe med TV. Samtidig kombinerer jeg TV-jobbingen med min egen merkevare, så jeg har hatt nok å gjøre etter at jeg la skiene på hylla. Det har vært en spennende hverdag med nye utfordringer, og det setter jeg stor pris på, sier den tidligere skiløperen.


Petter Northug jr. legger opp

En gråtkvalt Northug takket foreldrene da han bekreftet at han er ferdig som profesjonell skiløper.

 

Dypdykk i arkivet:

Slik var Petter Northugs eventyrlige karriere

3848 ganger har Petter Northug jr. vært omtalt i Trønder-Avisa. Ta et lite dypdykk i hans fantastiske skikarriere.