Jakter historisk bragd

Silje Katrine Waade kan bli tidenes første nordtrønder til å vinne Champions League i håndball. Alt blir avgjort i helga.

Solid Sesong: Silje Katrine Waade fra Stjørdal har vunnet både cupen og serien med Vipers i sin første sesong i klubben. I helga jakter forsvarsbautaen sesongens tredje tittel, da i Champions League. I tillegg gjenstår sluttspillfinalen i Norge. Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpix 

Sport

BUDAPEST: I fjor sommer meldte stjørdalingen Silje Katrine Waade overgang fra Byåsen til det hardt satsende Kristiansand-laget Vipers, og i løpet av sin første sesong har 25-åringen opplevd mye med sin nye klubb. Vipers ble cupmestere i romjula, og sikret seriegullet tre runder før slutt. Ikke nok med det! Vipers skal senere i mai spille sluttspillfinale, og i helga venter «Final Four».