Fotballens nasjonaldag:

Stjørdals-Blink tror på seier borte mot et hardtsatsende Fredrikstad

Målt i ressurser blir det David mot Goliat når Blink gjester Fredrikstad. Forskjellen er at serielederne fra Stjørdal knapt har vært bedre rustet.

Lojale: I Fredrikstad er det stolte publikumstradisjoner, og tross sportslige nedturer de siste årene har supportergrupperingen «Plankehaugen» aldri sluttet å støtte klubben. Her fra fjorårets oppgjør mot Moss. 10.413 tilskuere knuste den gamle publikumsrekorden på nivå tre i norsk fotball. Foto: Thorfinn Bekkelund / NTB scanpix 

Sport

Fredrikstad: – Fredrikstad har en klubb og en by som befinner seg på en annen plass i hierarkiet. Klubben, byen, ressursene og stadion tilsier en annen plass enn nivå tre. Vi er et bra lag i andredivisjon, men ikke en klubb på samme nivå. Vi har et helt forskjellig utgangspunkt, oppsummerer sportslig leder i Stjørdals-Blink, Håvard Fuglem.