Levangergutt scoret da RBK trakk det lengste strået i derbyet

En jevnspilt kamp mellom Ranheim og Rosenborg ble avgjort i sluttminuttene.

Trondheim 20190704. Eliteserien i fotball 2019. Ranheim møter RBK. RBK jubel etter 1-2 scoring av Samuel Adegbenro(foran) under eliteseriekampen på Extra Arena i Trondheim. Foto: Ned Alley / NTB scanpix  Foto: Ned Alley

Sport

Et fullsatt EXTRA Arena møtte opp for å se Trønder-derbyet. De fikk servert underholdning.

En briljant Samuel Adegbenro sendte gjestene opp i ledelsen halvveis ut i den første omgangen. Bortelaget håpte at stillingen skulle holde inn til pause, men slik ble det ikke. Kun minutter før hvilen slo Mads Reginiussen ballen inn i feltet. Der lå Magnus Blakstad og stanget ballen via Vegard Eggen Hedenstad og i mål. Lagene gikk dermed til pause på stillingen 1-1.

Det tok ikke lang tid før gjestene gjentok ledelsen. Samuel Adegbenro slo inn fra venstrekanten, i boks lå David Akintola godt plassert, og stanget enkelt inn 2-1 for Rosenborg. Det så lenge ut til å bli resultatet, men de siste ti minuttene ble innholdsrike.

Sollie Rønning med scoring

Ivar Sollie Rønning kom inn etter 83 minutter, og brukte kun to minutter på å score, etter en meget god prestasjon der han lempet ballen opp i lengste hjørne fra kort hold. Dessverre for vertene holdt ikke ledelsen lenge. Alexander Søderlund stanget kontant inn 3-2, etter et godt innlegg av Mike Jensen, som også ble sluttresultatet.

Dermed klatrer RBK opp til 6. plass på tabellen, mens Ranheim blir værende på 11. plass.