Skarstein fikk en ide da dette sju år gamle bildet dukket opp. Nå hylles hun for sitt sommerkropp-innlegg.

I et Facebook-innlegg søndag kveld tar Birgit Skarstein et oppgjør med kroppspresset. Nå hylles 30-åringen fra Levanger.

For sju år siden ble dette bildet tatt i Spania. Birgit Skarstein henger på ryggen til lillebror Kristoffer, mens søsteren Anne Christine står ved siden av. Dette var første gang Birgit var på en strand etter at hun ble lam.   Foto: Privat

Sport

Tidligere denne uken dukket det opp et minne på Birgit Skarsteins telefon. Der dukket det opp et sju år gammelt bilde fra ei strand i Spania. Der var Birgit avbildet sammen med søsknene sine Anne Christine og Kristoffer. Dette var første gang Birgit var på en strand etter at hun ble lam, og på bildet henger hun på ryggen til broren Kristoffer.