– LS er en del av Steinkjers identitet

Skytterbyen Steinkjer skal arrangere Landsskytterstevne i 2023: – Dette er en gladsak uten sidestykke for Steinkjer, slår Leder i Steinkjer skytterlag, Leif Røkke fast.

Jubel: År 2007 var sist gang Steinkjer arrangerte Landsskytterstevnet. Nå kan leder i Steinkjer skytterlag, Leif Røkke (i midten), endelig seg over at Steinkjer har blitt utpekt til å arrangere stevnet om fire år. – Dette betyr enormt mye for skytterlagene og byen, slår Røkke fast. Her flankert av arrangementsjeger Anita Østby i Steinkjer og Steinkjer-ordfører Bjørn Arild Gram etter torsdagens Skytterting, 

Sport

STEINKJER: Med 33 av 56 stemmer i Skyttertinget på Evje ble det torsdag formiddag klart at Steinkjer slo Stjørdal og Oppdal i kampen om å få arrangere Landsskytterstevnet i 2023.