Storstilte planer for eiendommen Lia ved Steinkjer skistadion.

Skal oppgradere stadion med «sportshotell»

Steinkjer kommune og Olympiatoppen Midt-Norge håper å trekke enda flere team og landslag til Steinkjer. Nå skal Lia oppgraderes.

stortrives i steinkjer: Niklas Dyrhaug (bakerst) , Emil Iversen og Johannes Høstflot Klæbo (foran t.h.) stortrives på landslagssamling i Steinkjer og skryter av både tilrettelegging, anlegg og terreng. - Fasilitetene er helt utrolig bra, sier Iversen. 

Sport

STEINKJER: – Det er stas at dere tar turen hit for å legge grunnlaget for nye triumfer. Håpet til neste år er å ha på plass innkvartering på selve skistadion. Da er det bare å gå rett ut i løypa, sa Steinkjer-ordfører Bjørn Arild Gram (Sp) til trenerne og utøverne på herrelandslagene i langrenn under en lunsj torsdag.