Klubben til Svensson og Midtsjø stanser billettsalg etter tribunekollaps

Den nederlandske fotballklubben AZ Alkmaar selger inntil videre ingen flere billetter til lagets kommende kamper som følge av stadionkollapsen.

Bjørn Maars Johnsen (i rødt f.v.), Jonas Svensson, Fredrik Midtsjø og resten av lagkameratene i AZ Alkmaar må belage seg på uvanlig mange kamper på bortebane i tiden som kommer. Her er den norske trioen i samtale med Martin Ødegaard etter forrige sesongs møte med Vitesse.  Foto: Jon Olav Nesvold / BILDBYRÅN

Sport

Lørdag kollapset deler av taket over den ene tribunen på klubbens hjemmearena. Til alt hell ble det ikke spilt fotball på stadionet på det tidspunktet.

Klubben til Jonas Svensson, Fredrik Midtsjø og Bjørn Maars Johnsen hadde i stedet bortekamp mot RKC Waalwijk denne helgen.

Mandag opplyser AZ Alkmaar at alt billettsalg inntil videre er stanset.

Kommende torsdag skal klubben ut i viktig hjemmekamp i europaligakvalifiseringen mot ukrainske Mariupol. Ifølge den nederlandske storavisen Telegraaf jobbes det med å flytte den kampen til Haag.

I så fall vil man låne arenaen til Bjørn Maars Johnsen gamle arbeidsgiver ADO Den Haag.

Kraftig vind skal ha foranlediget lørdagens tribunekollaps. Ingen kom til skade i den skremmende episoden.

Eksperter skal i tiden som kommer ta stilling til når Alkmaars hjemmebane kan gjenåpnes.


RBK bekrefter: Har kommet med kontraktsforslag til Tagseth

På lørdag var Rosenborg og Edvard Sandvik Tagseth i nye samtaler. De skal ha endt svært positivt og med et kontraktsforslag på bordet til stortalentet fra Frosta.

 

Dette er Jonas Svenssons karriereråd til klubbløs Tagseth

Verdalingen følger spent med på situasjonen rundt Edvard Sandvik Tagseth.