Horneland om sin nye midtbanetilvekst:

– Vi gleder oss veldig til at Tagseth skal bli en del av troppen

Rosenborg kom skeivt ut i dagens returmøte med Maribor, men etter presentasjonen av Edvard Sandvik Tagseth, kom et skjerpet RBK-lag ut fra hvilen og fjernet all tvil. Eirik Horneland er strålende fornøyd med at Tagseth valgte Rosenborg.

Klar for Europa: Rosenborgs trener Eirik Horneland på pressekonferansen etter mesterligakvalifiseringen (3. runde 2. kamp) i fotball mellom Rosenborg og Maribor på Lerkendal Stadion.   Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

Sport

RBK hadde 3-1 å gå på fra borteoppgjøret i Slovenia før dagens returoppgjør. Et svært godt utgangspunkt, men da Rudi Pozeg Vancas sendte bortelaget i føringen rett før hvilen var det likevel en nerve i oppgjøret da lagene kom utpå igjen.