Etter 1–12 i målforskjell på de siste to kampene rykker en hverdag på fotballens femte nivå stadig nærmere for den gamle storheten Steinkjer.

Fiske mener klubben må bygges opp på nytt

Klubblegende Kjell Fiske har lenge sett faresignalene og mener manglende treningskultur er årsaken til SFKs fall: – Situasjonen er trist.

Den gangen og nå: Ola Westerhus, Thomas Ulven, Marius Tuset, Jørgen Fornes, Morten Westvik og Pål Anders Dahl er skuffet etter å tapt 1–6 hjemme mot KIL-2. Bak står SFK-veteranene Kjell Fiske, Haakon Ola Lie og Edwin Dahl.  Foto: Johan Arnt Nesgård

Sport

Steinkjer: Datoen er 16.10.1978. Steinkjer FK kan slippe jubelen løs etter å feid Odd av banen med sifrene 5–1. En kamp som sendte dem opp til øverste nivå i norsk fotball. Banens gigant, Kjell Fiske, scoret ett og var ellers involvert i alle scoringene.