Ulven etter nytt SFK-tap: - Ikke godt nok, men vi prøver det vi kan

Klar bedring defensivt, men faller sammen etter enkle mål i mot.

SFK-trener Thomas Ulven så klar bedring tross nytt klart tap fredag kveld - 1-4 mot Tiller.   Foto: Johan Arnt Nesgård

Sport

Tiller- Steinkjer FK 4-1 (2-0). Steinkjer FK klarte ikke poeng, men trener Thomas Ulven så lyspunkter i prestasjonen mot Tiller fredag kveld.

- De første 20 minuttene var jevne. Vi får gjort den defensive jobben som vi skal, men så får et baklangsmål i mot på en dødball. Det preger oss som det har gjort i mange andre kamper. Vi mister strukturen, sier Ulven.


Tapte 1-6 på eget gress:

SFK-treneren vil ikke spekulere i egen fremtid: – Skal gjøre alt jeg kan for at vi skal snu dette

På de siste to kampene står Steinkjer med 12 baklengsmål. Nå henger nedrykksspøkelse godt over Guldbergaunet. Etter kampen hadde SFK-treneren et kort møte med sportslig leder, Arild Visth.

 

Steinkjer FK bekrefter endringer etter helgens braktap

Nedrykkstruede SFK styrker trenerteamet med to tidligere spillere i håp om å berge klubben. Det opplyser klubben etter styremøtet sent tirsdag kveld.

 

Utvisning ødelegger

Tiller tok ledelsen ved Sindre Welo etter 33 minutter og økte på straffespark ved samme mann fem minutter senere.

-  Veldig uheldig og altfor enkelt. Et gjennomspill ender med felling. Etter pause prøver vi å reise oss, og det er en jevn kamp ganske lenge, men vi får en mann utvist og det ødelegger mye for oss, sier Ulven.

Men det blir glimt av håp når Mathias Sørkilflå reduserer i det 80. minutt - sju minutter etter at lagkamerat Daniel Viem har fått rødt kort.


SFK-lederen: – Tror alle skjønner at ingen sitter trygt

Styrelederen i SFK varsler endringer dersom det ikke blir tre poeng mandag. – Vi må være såpass ærlige at vi har bommet totalt med målsettingen vår.

 

SFK ble ydmyket i den svært viktige bortekampen mot Orkla

Steinkjer raknet totalt i bortekampen mot Orkla. Det endte til slutt med 0-6 tap for SFK.


- Klar forbedring

- Det blir fyr i teltet noen minutter, men det ble med håpet. Igjen får vi en baklengs og et billig mål i mot - og da er kampen kjørt for oss, sier Ulven.

- Føler du at kampen likevel var et skritt i riktig retning?

- Ja, alt er mye bedre enn i de siste kampene, men vi blir for mye preget når vi får mål i mot. Vi begynner å tvile på arbeidsoppgavene. Det er ikke godt nok.

- Hva tenker du om de neste kampene?

- Vi må bare prøve igjen, og ta tak i det vi gjorde godt i denne kampen. Vi får to mann tilbake etter karantene også. Vi får prøve det vi kan, sier Thomas Ulven.


Steinkjer tar imot RBK-2 på Guldbergaunet fredag:

– Noe å bygge videre på

Tross poengnød på Guldbergaunet er SFK et av de gjerrigste lagene bakover på banen. Nå håper Karl Morten Eek laget kan levere i andre enden også.

 

Tung start på høstsesongen for SFK

Raufoss-2 slo Steinkjer 1-0 lørdag.