Brede Moe kjemper om seriegull: – Vi har aldri vært sterkere

Bodø/Glimt har herjet i åres eliteseriesesong. Lagets forsvarsbauta, Brede Moe, mener gultrøyene aldri har sett sterkere ut i hans tid i klubben.

PÅ BEDRINGENS VEG: Bodø/Glimts 27 år gamle forsvarsbauta fra Flatanger, Brede Moe (i gult), har fått lite spilletid etter at han pådro seg en strekkskade i oppgjøret mot Ranheim før sommerferien. Brede Moe håper å være tilbake i startelleveren etter landslagspausen. Her er han avbildet med Rosenborgs Alexander Søderlund.  Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix

Vi har fått ett år hvor vi har jobbet med akkurat det same som før fjorårets sesong, men vi har justert småting i tillegg til at stallen er ett år eldre.

Brede Moe
Sport

BODØ: – Jeg tror ingen forventet at vi skulle ligge øverst på tabellen med ti kamper igjen av sesongen. Samtidig gikk vi rundt med en følelse før seriestart av at dette kunne bli virkelig bra, sier forsvarsbautaen fra Flatanger.