Denne helgen kan Verdal skyte Steinkjer FK ned til fotballens femte nivå:

– Vært litt artig å være klubben som sendte SFK ned

Samtidig som Verdal kan sette spikeren i SFK-kista med seier, vil motsatt resultat være en lang og synkende SFK-arm som griper godt om Verdal- ankelen: – Vi har lyst til å ta dem ned med oss, sier SFK-spiller Jørgen Fornes.

RIVALOPPGJØR: Erik Olsen fyrer i 2–2 kampen mellom Verdal og SFK i sommer. I SFK-muren (fra venstre): Joao Ricardo Soares de Mattos, Sigurd Koksvik, Jørgen Fornes, Eirik Nordseth og Marius Tuset. Foto: Johan Arnt Nesgård 

I helga er ikke ett poeng nok. Vi kommer til å kaste folk i angrep om det står uavgjort mot slutten av kampen.

Verdal-spiller Erik Olsen
Sport

Steinkjer: Det blir et rivaloppgjør med negativt fortegn når Verdal gjester Guldbergaunet og SFK lørdag. Gjestene kjemper en innbitt kamp om å berge plassen i tredjedivisjon. For hjemmelaget er det kun teori som holder dem oppe.