Privatperson vil betale for at LFK skal beholde Powell

En lokal person – som knapt har sett en fotballkamp på Moan de siste årene – er villig til å legge et stort pengebeløp på bordet for at Levanger Fotballklubb skal kunne beholde Magnus Powell. Men da må flere bli med på spleiselaget!

Vil ha flere slike øyeblikk: Magnus Powell har skapt mange uforglemmelige øyeblikk som LFK-trener. En anonym pengegiver frykter nå at fotballen på Innherred vil dø ut hvis den svenske 44-åringen ikke kan fortsette som hovedtrener i Levanger.   Foto: Johan Arnt Nesgård

Sport

LEVANGER: Halvannen uke har gått siden pressekonferansen der Magnus Powell fortalte at han må forlate Levanger Fotballklubb etter sesongen. Powell ville gjerne forlenge kontrakten. Det samme ville styret. Men på grunn av LFKs økonomiske situasjon har ikke klubben råd til å beholde den populære 44-åringen.