Endelig bekreftelse: LFK og hovedtrener Magnus Powell avslutter samarbeidet

Hovedtreneren forlater klubben etter denne sesongen. Det skriver klubben på sine nettsider.

Ferdig etter sesongen: Tirsdag kom den endelige bekreftelsen.   Foto: Johan Arnt Nesgård

Sport

Litt over to uker har gått siden LFK kalte inn til pressekonferanse med hovedtrener Magnus Powell. Der ble det opplyst om at klubbens anstrengte økonomi gjorde at samarbeidet mellom treneren og LFK ville avsluttes etter denne sesongen.


Powell må forlate Levanger etter sesongen

Magnus Powell ville forlenge kontrakten med Levanger FK, men klubbens økonomi fører til at den populære treneren må forlate klubben.

 

Styreleder Rober Eriksson ville dog ikke utelukke at den avgjørelsen kunne endres dersom økonomien skulle bedre seg i løpet av siste del av sesongen. Både Powell og kluben selv ytret et ønske om å fortsette samarbeidet.

Endelig bekreftelse

Tirsdag kveld melder klubben derimot at de har kommet fram til at Powell likevel forlater laget etter denne sesongen. Avgjørelsen skal være endelig.

– Levanger fotballklubb og Magnus har i felleskap blitt enig i at vi avslutter samarbeidet med tanke på å finne en løsning for videre samarbeid. Klubben og Magnus takker alle i og utenfor klubben for det engasjementet som er vist, skriver klubben på sine nettsider.

Starter jakten på ny trener

Powell vil lede klubben i de tre gjenstående kampene, samtidig som styret i klubben vil starte jakten på en ny trener foran neste sesong.

– Klubben vil nå intensivere jakten på å finne ny trener for sesongen 2020 samtidig som vi fokuserer på å avslutte denne sesongen så bra som mulig, skriver klubben videre.

Optimismen om å beholde Powell i klubben steg da klubben fikk inn over en halv million norske kroner i helgens «Vi bryr oss»-kamp mot Stjørdals-Blink. Samtidig har minst en privatperson meldt seg til klubben for å hjelpe til med det økonomiske. Tirsdagens beskjed ble derfor en real kalddusj for alle som ønsket å se Powell på Moan neste sesong.


Privatperson vil betale for at LFK skal beholde Powell

En lokal person – som knapt har sett en fotballkamp på Moan de siste årene – er villig til å legge et stort pengebeløp på bordet for at Levanger Fotballklubb skal kunne beholde Magnus Powell. Men da må flere bli med på spleiselaget!