SFK-jentene ble cupmestere etter finaledrama

Landslagsspiller Synne Amdahl Brønstad scoret fire mål da Steinkjer slo Vestbyen i finalen i Oboscupen for senior kvinner.

LAGARBEID: Flere av jentene i SFK-troppen sørget for å få nettkjenning da de slo Vestbyen hele 6-4 i Oboscup-finalen lørdag. Kampen ble spilt på nøytral grunn i Abrahallen. Bak f.v.: Malin Mørch Kolstad, Maren Dyrstad Aune, Sigrid Ferstad, Eirik Skrattdalsrud, Amanda Østvik, Ane Troset Saur, Silje Granhus, Charlotte Lein, Mathea Hoseth Svendsen, Julie Singsaas Viem. Foran f.v. Thea Østerås Myrvold, Rikke Flakken Solhaug , Sandra Toldnes Vatn, Hedda Rennan, Elin Synnøve Teistklub, Hanna Elise Bjørnes, Synne Amdahl Brønstad. Andrea Fiskum ble skadet i finalen, og ble ikke med på lagbildet.  Foto: Gjertrud Løberg, Steinkjer FK

Sport

MALVIK: Steinkjer møtte Vestbyen i finalen i Oboscupen lørdag kveld. Kampen fant sted på nøytral grunn i Abrahallen i Malvik og Steinkjer-jentene kjempet hjem seieren på 6-4.