Olympiatopp frykter for senior-satsninga i Trøndelag

Olympiatopp Arnstein Finstad setter spørsmålstegn til om det ytes nok for seniorløperne i Nord-Trøndelag, og frykter vegen til toppen blir lengre dersom satsingen svinner.

MYE GLEDE: Arnstein Finstad ser en tendens til at det satses stadig mindre på seniorløperne i Nord-Trøndelag. Nå vil han rette fokus mot trenere og ildsjeler som virkelig får glede av å hjelpe utøvere som utvikler seg og bidra til å skape toppidrett. Her er Finstad i aksjon for Steinkjer i veteranklassen under KM stafett på Petter Northug stadion i 2018.  Foto: Jonas A. Holberg

Det er på ingen måte et bra tegn at skisporten sliter med å skaffe ressurser.

Arstein Finstad
Sport

STEINKJER: – Det er ingen tvil om at satsingen på seniorene er svekket i forhold til det den har vært tidligere. Det er bekymringsfullt, sier fagkonsulent i Olympiatoppen Midt-Norge, Arnstein Finstad.