Anerkjent avis linker Svensson til spansk storklubb: – Ikke utenkelig, mener La Liga-ekspert

Den spanske avisen Super Deporte skriver at Valencia har kikket på Jonas Svensson. Ekspert på spansk fotball, Petter Veland, mener det ligger mye logikk bak spekulasjonene.

LINKES TIL SPANIA: Jonas Svensson linkes til den spanske storklubben Valencia. Petter Veland (innfelt) følger klubben tett, og mener en overgang ikke er umulig.   Foto: JON OLAV NESVOLD, Bildbyrån / Mattis Sandblad, VG / NTB Scanpix

Sport

Onsdag kveld publiserte avisen Super Deporte en artikkel som hevder Jorge López, som er i Valencia sitt sportslige apparat, var på plass i Nederland for å følge AZ Alkmaar sin Europa League kamp mot Partizan i forrige uke. I følge avisen skal Jonas Svensson sitt navn stå høyt på blokka til den spanske storklubben.