Bekreftet: Mike Jensen forlater Rosenborg

RBK-kapteinen forenes med Kåre Ingebrigtsen i kypriotiske APOEL.

Ferdig i RBK: Mike Jensen er klar for APOEL.   Foto: Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Sport

Det skriver RBK på egne nettsider lørdag ettermiddag.


RBK-kapteinen på vei bort – linkes til Kypros

Mike Jensen har trolig spilt sin siste kamp for Rosenborg. 31-åringen er fredag på besøk i ny klubb.

 

Dansken som kom til Lerkendal i 2013 står med 291 kamper og 51 mål.

– Det ligger mye overveielse bak denne beslutningen, men jeg tror dette var et riktig tidspunkt for både meg og Rosenborg at jeg drar. Det er uansett kjedelig å ikke få være med på det uforløste potensial Eirik og resten av teamet helt sikkert vil få ut av laget denne sesongen. Jeg ønsker både trenere og spillere lykke til med sesongen som kommer. Jeg er stolt av tiden min i Rosenborg. Trondheim har vært min hjemby i sju år. Begge mine barn er "trøndere". Det er vemodig å dra, sier midtbanespilleren til RBK.no

Han tar med seg fire seriegull og tre cupgull til Kypros. Suksessårene kom med Kåre Ingebrigtsen som hovedtrener, og det er nettopp den tidligere RBK-trener som nå leder APOEL. En jobb han fikk på tampen av 2019 etter å ledet belgiske KV Oostende.

Det opplyses ikke om overgangsummen i avtalen.


Tross knallhard konkurranse på RBK-midtbanen er treneren sikker: – Edvard Tagseth blir å regne med i år

Edvard Sandvik Tagseth (18) håper på mer spilletid den kommende sesongen, og nå tyder mye på at det ønske kan bli oppfylt. RBK-trener Eirik Horneland sier frostingen er i "kjempeutvikling".