Aasvold får måle seg mot eliten i sesongåpningen

Flere av verdens beste syklister bruker etapperittet Tour of Oman (2. Pro) som en del av sin oppkjøring til WorldTour-sesongen. I år skal også Kristian Aasvold fra Snåsa delta.

NYTT LAG: Kristan Aasvold skal i 2020 sykle for prokontinentallaget Riwal Readynez. Til helga reiser 24-åringen på sin første treningsleir med laget.  Foto: Riwal Readynez

Sport

Foran 2020-sesongen har Kristian Aasvold blitt proff. Gjennom hele sin seniorkarriere har 24-åringen fra Snåsa syklet på kontinentalnivå i Sparebank Sør og Team Coop, men nå er han en del av det danske prokontinentallaget Riwal Readynez Cycling Team fra 2020. Riwal Readynez befinner seg på det nest øverste nivået i sykkelsporten, og i begynnelsen av desember møtte Aasvold sine lagkamerater for første gang.