Allsvenskan-spiller til Steinkjer fotballklubb

Amaro Bahtijar kommer fra GIF Sundsvall til Steinkjer FK.
Sport

Det skriver fotballklubben på sine egne hjemmesider mandag kveld.

I 2018 spilte Amaro Bahtijar for GIF Sundsvall i Allsvenskan og nå kommer han til Steinkjer fotballklubb og fjerdedivisjon.

– Jeg er helt sikker på at Amaro blir en svært vikrig spiller for klubben. Det føles veldig bra å ha fått hans signering. Han er straks på flyttefot fra Sverige og er sannynligvis med på treningene våre allerede til uka, sier trener Mattias Nylund i pressemeldingen.

Bahtijar har god erfaring med Nylund som trener og innrømmer til klubben at det er nettopp Nylund som gjør at han kommer til Norge.

– Det er nok Mattias som lokket meg til Norge, ja. Han er en veldig god trener som jeg gleder meg til å samarbeide videre med.

Målet til svensken er å vinne serien med Steinkjer FK.

– I tillegg er vel to av styrkene mine at jeg har god teknikk og er en typisk ballvinner. Jeg ønsker å oppnå framgang med laget – og at vi spiller bra og attraktiv fotball – slik at vi vinner serien!


Derfor strandet ansettelsen av Geir Jenshus som hovedtrener i SFK

Geir Jenshus var mer eller mindre klar som hovedtrener i Steinkjer Fotballklubb, så ble det stille. Senere gikk jobben til svenske Mattias Nylund. Her er de involverte sin beskrivelse av prosessen.