Steinkjerlabbens ekstreme nøyaktighet i testing av utøvere har gitt en unik mulighet

Testlabben på Steinkjer VGS er et av to testsenter i Trøndelag som har blitt sertifisert av Olympiatoppen. Målingene Oddbjørn Floan utfører er så nøyaktige at de nå er godkjent på landslagsnivå.

LÆRER: Kristian Falmår representerer Snåsa Skiskytterlag. Onsdag ettermiddag fikk han muligheten til å teste oksygenopptak og puls, men også unike bilder av egen teknikk. Og kanskje aller viktigst: Et avbrekk fra været på utsiden.  Foto: Eirik Evensen

Det har vært veldig lærerikt.

Kristian Falmår / Skiskytter.
Sport

STEINKJER: – Det har vært veldig læringsrikt. Jeg føler jeg får noe ut av det. Det er både en god økt, og en mulighet til å jobbe med teknikk. Det er motivasjon. Samtidig får jeg videoer fra flere vinkler og tips underveis.