LHK skal spille i 1. divisjon neste sesong

Norges Håndballforbund har besluttet at alle avdelingsvinnere i 2. divisjon gis tilbud om direkte opprykk. Levanger Håndballklubb kommer til å takke ja, mens SHK berger plassen.

OPPRYKK Levanger Håndballklubb kan juble for både gode sportslige og økonomiske resultater. Her jubler Mia Strømmen, Emilie Gran, Eline Bendiksvoll, Maria Rekkebo, Arja Sørli Døsvik, Thomas Engen, Hege Hov Lomsdal og Astrid von Heimburg for en scoring borte mot Byåsen Bredde. Foto: Johan Arnt Nesgård  Foto: Johan Arnt Nesgård

Sport

Sist uke ble det klart at all håndballaktivitet ut sesongen 2019/20 er avlyst. I etterkant har Nasjonal Ledergruppe (NL), som består av daglig leder i regionene og representanter for generalsekretariatet i NHF, jobbet med å finne best mulig løsning på hvordan sesongen skal avsluttes.