Idrettstoppen vil ha snarlig avgjørelse om OL/PL skal utsettes – varsler samtidig nye grep fra NIF

Ole R. Jørstad mener det vil være lurt om snarlig avgjørelse fra IOC/IPC å utsette sommerens OL/Paralympics i Tokyo. Samtidig hinter han nå om at NIF kommer til å sette ned en gruppe som skal løpende evaluere og innstille til Idrettsstyret om Norge skal delta i OL/PL eller ikke.

VIL UTSETTE OL: Ole R. Jørstad, styremedlem i Norges Idrettsforbund, mener det vil være lurt av IOC å flytte OL og Paralympics til 2021. De siste dagene har han hatt flere samtaler med Idrettspresidenten og de øvrige styremedlemmene.  Foto: Emil Ringstad

Sport

LEVANGER: Store arrangementer som fotball-EM, ishockey-VM, ATP- og WTA-turneringer i tennis, Eurovision 2020, og Giro d' Italia er noe av det som enten har blitt avlyst eller utsatt, men den foreløpige beskjeden fra IOC og IPC er at man vil gjennomføre sommer-OL og Paralympics (PL) i Tokyo som planlagt.