Iversen i gang med oppkjøringen til det som blir en alternativ langrennsesong

Etter to og en halv måned var Emil Iversen tilbake i konkurranse. Grovamila markert slutten på en høyst uvanlig sesong, og samtidig startskuddet på en ny sesongoppkjøring. Alt tyder på at også kommende sesong blir annerledes.

Tilbake med seier: Emil Iversen tronet øverst under den 42. utgaven av Grovamila på tirsdag. Aldri tidligere har rennet blitt arrangert så sent som i mai.   Foto: Eirik Evensen

Sport

8. mars var sist gang Emil Iversen konkurrerte. Da gikk han inn til en tredjeplass under femmila i Holmenkollen. På tirsdag var han tilbake i konkurransemodus. Denne gangen på hjemmebane. Og selv om Grovamila ikke kan skilte med samme prestisje så skulle jobben gjøres her også. Denne gangen tronet Iversen øverst.