Risikerer å måtte starte sesongen uten flere av spillerne

Denne uken kan lag fra førstedivisjon gjenoppta kontakttrening. For spillere med jobb ved siden av fotballen kan dette by på utfordringer. Stjørdals-Blink venter på avklaring på tre-fire av sine spillere.

Kan miste spillere: Roar Vikvang sier tre-fire spillere trenger en jobbavklaring før de kan ha kontakttrening med laget. I verste fall kan disse spillerne miste deler av den kommende sesongen.   Foto: Johan Arnt Nesgård

Sport

STJØRDAL: Etter strenge koronatiltak åpnes det nå mer opp, og snart vil det kunne bli et etterlengtet gjensyn med norsk fotball. Eliteserie-lagene er allerede i gang med full kontakttrening, og denne uke følger også førstedivisjons-lagene etter. De skulle egentlig ha ventet til 8. juni, men NFF besluttet at det var forsvarlig å fremskynde dette til 25. mai.