Her møter RBK-kapteinen pressen

RBK-kaptein Tore Reginiussen møtte pressen etter fredagens trening - dagen etter at Eirik Horneland var ferdig som RBK-trener.
Sport

Slik reagerer Twitter på Horneland-exit: «En god start på dagen»

«Takk for ingenting». «Lykke til videre». «Hvilken ledelse er dette»

Horneland er ferdig som RBK-trener

I natt kom beskjeden om at Eirik Horneland er ferdig som RBK-trener. I Namdalen har nattetimene vært stille og rolig. Her er dagens morgenrapport fra NA.

Blytung stemning i RBK-garderoben: – Vi må bare stå sammen og komme oss ut av det.

Stemingen var dyster etter nederlaget hjemme mot Bodø/Glimt, og presset på RBK-trener Eirik Horneland bare vokser og vokser. Etter kampen var det hefitg møtevirksomhet på Brakka, og der ble det besluttet at Horneland er ferdig som RBK-trener.

Problemene fortsetter for RBK - tapte hjemme mot Glimt

Rosenborg ledet 2-1 like før slutt, men Bodø/Glimt leverte en heroisk sluttspurt og tok med seg alle tre poengene fra Lerkendal. Glimt vant 3-2 og presset på RBK-trener Eirik Horneland blir større.

Sollied fristet av RBK-jobb: – Ønsker ikke at andre skal få sparken

Trond Sollied (61) tviler sterkt på at trenerkollega Eirik Horneland (45) får sparken på Lerkendal, men innrømmer ifølge VG at han fortsatt har en drøm om å lede Rosenborg igjen.

Koteng forbereder seg på en langvarig trenerjakt

Styreleder Ivar Koteng vil gjerne ha inn en ny hovedtrener så raskt som overhodet mulig, men er innstilt på at Trond Henriksen kan komme til å lede Rosenborg i en god stund.

Trond Henriksen leder RBK inntil videre

Styreleder Ivar Koteng i Rosenborg bekrefter at han og Eirik Horneland var enige om at treneren skulle gi seg i klubben. Trond Henriksen leder laget mot Brann