Vikvang: –  Vi kommer til å bli bedre

Det vil seg ikke for Roar Vikvang og hans Stjørdals-Blink. Fredag ble det nok et tap i en treningskamp etter at Ranheim vant fullt fortjent i Stjørdal.

MYE Å REVANSJERE: Det lyktes ikke for Mats Lillebo og Blink mot Ranheim. Om en uke får de muligheten til å revansjere seg.  Foto: Johan Arnt Nesgård

Sport

Stjørdals-Blink – Ranheim 0–2 (0–2)

STJØRDAL: To Ranheim-scoringer i førsteomgangen var nok til å senke et tannløst Stjørdals-Blink.

Nyervervelsen Harald Holter gikk rett inn på laget til Roar Vikvang, som gjorde en rekke bytter fra forrige helgs tap mot Tromsø. Stjørdals-Blink stjernetrio Mats Lillebo, Sondre Stokke og Sander Kartum startet alle på benken for stjørdalingene. Hos Ranheim fikk både stjørdalingen Robert Williams og verdalingen Even Barli sjansen fra start.


Blink henter spiller fra Nardo

Arne Holter har signert en kontrakt med Stjørdals-Blink som varer ut 2021.


Tung start for Blink

Holter og hans nye klubb Stjørdals-Blink fikk tidlig store problemer mot divisjonsnabo Ranheim. Som mot Tromsø sist fikk Blink låne lite ball og ble trykt tilbake på sine egen halvdel. Det tok ikke mer en fem minutter før Ranheims spydspiss Michael Karlsen sørget før 1-0 ledelse til laget i blått.

Blink slet med det meste på sin nye hjemmebane. Alt handlet om Ranheim. Like før det var spilt 20 minutter var Karlsen på farten igjen, men en strålende redning fra Blink-keeper Jonathan Johansson avverget forsøket. Johansson fikk sjansen i Blink-målet i førstekeeper Nicklas Frenderup sitt skadefravær.

Knappe ti minutter før pause fikk Ranheim-spiller Alseth forsere fritt til utkanten av sekstenmeteren. Skuddet, som var velplassert, lurte seg inn til høyre for en forfjamset Blink-keeper og dermed 2-0 til Ranheim. Et Ranheim som var fullstendig overlegne i alt de foretok seg. Offensivt lugget det veldig for Blink som slet med å skape sjanser i varmen. Ranheim gikk til pause med en fullt fortjent 2–0 ledelse.


Sikret seg stadionnavnet på Blinks nye storstue

M.U.S, Maskinutleie Stjørdal AS, har sikret seg navne-rettighetene til Stjørdals-Blink Fotballs nye stadion ut 2024. Navnet blir M.U.S STADION SANDSKOGAN.

Dette vil Blink-treneren se i generalprøven mot Ranheim

Roar Vikvang og Stjørdals-Blink er klare for siste oppkjøringskamp mot Ranheim. Uken etter starter alvoret, da mot samme motstander. Blink-treneren kommenterer også overgangsvinduet som stenger i neste uke.


Tok grep etter pause

Blink-trener Vikvang tok grep etter en svak førsteomgang. Simen Sandmæl, Mats Lillebo, Sander Kartum og Sondre Stokke ble alle byttet inn ved starten av den andreomgangen. Det skjedde fint lite i starten på omgangen.

Ranheim-fansen ble servert lite hyggelige bilder når Mads Reginiussen hinket av banen med skade etter 56 minutter. Særdeles dårlig nytt for Ranheim en uke før seriestart.

Selv om banespillet ble jevnere etter pause var det Ranheim som sto for de få sjansene som ble produsert.

Blink-trener Roar Vikvang er fortsatt ikke bekymret over at laget hans skaper så lite fremover på banen.

– For det første har vi tatt steget opp på et høyere nivå. Å skape ting på det nivået her kreves det presisjon og gode relasjoner. For det andre så har vi hatt en del skader på sentrale spillere som Mats Lillebo, som får sin første 45 minutter siden treningsleiren på Marbella. Jeg føler meg sikker på at det offensive spillet vårt kommer til å bli bedre, sier Vikvang.

Blir du skremt av nivået?

– Nei, overhodet ikke.


Olufsen-comeback

Etter 75 minutter trodde Ranheim at de hadde økt ledelsen nok en gang, da ballen ble tuppet i mål ut av ingenting. Men gleden var kortvarig for gjestene fra Trondheim når assistentdommer markerte at ballen hadde vært ute ut av spill.

Gledelig for Stjørdals-Blink var at Joachim Olufsen kom inn og fikk spille de siste 20 minuttene etter langtidsskade.

Mer enn det skjedde det ikke og dermed sørget Ranheim for at Blink gikk på sitt tredje strake tap etter koronapausen. Om nøyaktig en uke venter samme motstander i det som blir årets første seriekamp på MUS Stadion Sandskogan.

Blink-trener Vikvang varsler at det skal terpes frem mot seriestart.

– Nå skal vi bli enda bedre på de offensive relasjonene. Vi terpet en del på det uken her, og jeg merket allerede fremgang fra Tromsø-kampen. Det kommer et helt annet Blink-lag på banen neste fredag, lover Vikvang.


Slik startet Blink:

Jonathan Johansson – Arne Holter – Robin Bjørnholm Jatta – Vegard Fiske – Karl Martin Rolstad – Morten Strand – Ole Kristian Rødahl – Fredrik Vinje – Marius Augdal – Tobias Hestad - Lasse Bransdal